martes, 27 de septiembre de 2016

SALA DE YOGA A MONT.ROIG DEL CAMP / Obres

La practica de Ioga al Poble de Mont-roig va ser una realitat cap a l’any 2006/07, on les inquietuds d’un bon grup de persones van donar pas a una practica consolidada i molt agraïda.

Durant tots aquest anys, i a banda de la practica de Hatha Ioga, es van portar a terme la pràctica d'altres estils com Sivananda Yoga, Vinyasa Yoga i lleus pincellades del que avui es coneix amb el nom de Viniyoga o yoga terapèutic.

Van ser uns anys on la practica i la constància van donar pas a diferents ponències sobre YOGA, Alimentació, Meditació, Conscienciació etc ...

La practica sempre es va portar a terme a diferents instal.lacions cedides per l’Ajt del poble, i sempre de manera molt agraïda, instal-lacions ubicades tan a la Casa de Cultura, a la Radio del poble, al Gimnàs de l’escola Municipal, al Cinema, al Casal de Joves, a la Biblioteca Municipal, a l’Ermita etc..., però sempre amb moltes ganes de practicar.

Es va portar a teme un Recés cap a l’any 2007/08 on tots plegats vam poder gaudir d’un cap de setmana de diferents practiques, xerrades i rialles :)

Amb el pas dels anys, i cap al 2012/13 es va constituir la primera Associació de Yoga al poble de Mont-roig del Camp, i amb el nom “Associació de yoga Mont-roig del camp Runningpeaceworld”, i amb la intenció de agermanar el ioga amb l’esport, i les col-laboracions altruistes amb diferents entitats animalistes, ONG etc.

Des de la primera classe a la classe d’avui, han passat un grapat d’anys on la premissa bàsica sempre habia estat, l’agraïment bondadós a la vida.

Al 2016, l’Associació de Ioga amb l'empeny de la Silvia i l'Alfonso, van poder comprar una petita casa tancada desde feia uns anys  i reformar-la pacientment, amb intenció de continuar amb la practica de Ioga i tot el que l’envolta, sempre amb la premissa bàsica de l’agraïment.

Al mes de Desembre de 2016 l'Associació de Ioga juntament amb l'Atelier Fet amb un Somriure ...


 

 

 


  

   

No hay comentarios:

YOGA  QUE ES EL YOGA? . QUIN ESTIL ESTARIES DISPOSAT A PRACTICAR? . QUINS BENEFICIS ENS APORTARIA LA P...