REPTE, MONT-ROIG DEL CAMP - ANDORRA, EN BICICLETA FIXIE O PINYÓ FIXIE, AGOST 2017

MONT-ROIG DEL CAMP – ANDORRA
EN BICICLETA FIXIE O PINYÓ FIXIE 


PEDALA - MOUTE -  SOMRIU :)

"Estem treballant en el projecte ..."
Esteu tots comvidats en aquest repte :)
Gràcies 


Acte SolidariQUI SOM?

Som un grup d’amics que gaudim del IOGA, de  l’ESPORT, de la NATURA i de l’ENTORN, amb la idea de Córrer - Moure's per la Pau al Mon, "RUNNINGPEACEWORLD".

Que entenem que cada dia es un regal i que prenem consciència sobre els valors fonamentals de les persones. Es per això que col-laborem de manera altruista amb diferents corrents, idees i filosofies, on prioritzen els valors i la bona fe.

Les col-laboracions les portem a terme amb la aportació desinteressada d’amics i coneguts, així com mitjançant la venda de roba de l’equip d’atletisme, ciclisme i les classes de ioga. Aportació econòmica destinada a altres entitats amb pocs recursos i que porten un treball desinteressat de creixement i d’agraïment.

Practiquem i gaudim del IOGA, amb classes al centre de cultura de Mont-roig del Camp, ESPORT I NATURA amb la creació de l’equip d’ATLETISME i CICLISME,  on gaudim de curses i marxes tan a l’asfalt com a la muntanya. COOPERACIONS I APORTACIONS amb enviaments tan de material escolar, medicament, material informàtic i econòmic a altres entitats ubicades, tan al NOSTRE PAIS com a INDIA i NEPAL.

A la fi la idea es MOURE’S PER LA PAU AL MON "RUNNINGPEACEWORLD", aportar la coneixença  d'una filosofia de vida de RESPECTE, ACEPTACIO, HUMILIETAT i PAU entre d’altres, on la premissa sigui donar a conèixer la oportunitat per part de tota persona a COOPERAR I PARTICIPAR EN PROJECTES SOLIDARIS PROPERS ALS SEUS DOMICILIS O MUNICIPIS.PROPOSITS – OBJECTIU

La primera setmana del mes d’abril de 2017, els components de l’equip RUNNINGPEACEWORLD YOGA, recorreran prop dels 200 km que separen la ciutat de REUS i el municipi d’ANDORRA LA VELLA amb bicicleta de pinyó fixie o la tan coneguda bicicleta fixie.


Realitzaran aquest recorregut amb les seguents intencions.

 1 - Recordar LA OPORTUNITAT que tenim, que ens ofereix la vida alhora de MOUREN’S, CORRER I GAUDIR DEL MOMENT PRESENT, DE L’ARA.

2 - Esser conscient de la CAPACITAT I FORÇA de les INTENCIONS I DE  LA BONA FE alhora de portar a terme qualsevol idea, propòsit o acte SOLIDARI.

3 - ESCOLTAR LA NECESSITAT DE RESPECTAR, PROTEGIR I COOPERAR AMB TOTS ELS ESSERS VIUS.


 Aquestes aportacions es  donen a conèixer a les diferents xarxes socials i mitjançant el Blog runningpeaceworldyoga.blogspot.com.es, al Facebook o  l’Instagram.RECORREGUT TEAM I COL-LABORADORS

GRÀCIES :)

GuardarGuardar

Comentarios

Entradas populares de este blog

TALLERS SOBRE MEDITACIÓ

MODEST I SENZILL CENTRE DE IOGA I ATELIER A MONT-ROIG DEL CAMP