domingo, 5 de julio de 2015

YOGA (GRUP HOSPITALET DE L'INFANT)


CLASES DE YOGA AL GRUPO DE PILATES DE VANDELLOS / HOSPITALET DE L'INFANT.Agrair a Merce Monne el regal que fa uns dies va lliurar al grup de Pilates de la qual és professora des de fa prop de vuit any.

Com ens explicava, cada any i a final del curs els regalava alguna sessió d'una altra activitat diferent de la que ells solen practicar, sent classes de riso teràpia, Taichí entre d'altres.

Aquest any ens va convidar per practicar ioga al costat del meravellós grup de companyes. Gent amb molta vitalitat i moltíssimes ganes d'aprendre.


Aquí us deixem algunes imatges i agrair de cor la iniciativa que tots els anys té.Agradecer a Merce Monne el regalo que hace unos días entrego al grupo de Pilates de la cual es profesora des de hace cerca de ocho años.
Como nos explicaba, cada año y a final del curso les regalaba alguna sesión de otra actividad diferente a la que ellos suelen practicar, siendo clases de riso terapia, Taichí entre otras.
Este año nos invito para practicar yoga junto al maravilloso grupo de compañeras. Gente con mucha vitalidad y muchísimas ganas de aprender.

Aquí os dejamos algunas imágenes y agradecer de corazón la iniciativa que todos los años tiene.

Gràcies per tot Merce.No hay comentarios:

RECES DE YOGA / RETIRO DE YOGA

                   Associació Yoga Mont-roig del Camp runningpeaceworld RECES DE YOGA ON :  Hotel Rural Villa Engràcia, prope...