miércoles, 17 de junio de 2015

COL-LABORACIÓ ECONÒMICA, ONG PUM 2015


COL-LABORACIÓ ECONÒMICA & ONG PUM 2015


Degut a la  aportació econòmica que vam fer tots plegats al mes d’abril als amics de la ONG PUM a NEPAL i degut al sisme que van patir. Us fem reso que una vegada van rebre els diners, es van afanyar en comprar productes de primera necessitat així com tendes de campanya arran de la proximitat del “Monzon”.

Us deixem un vídeo de les fotografies que ens van fer arribar fa uns dies.

De tot Cor moltíssimes gràcies a tots els que vau poder col-laborar així com als que col-laboreu amb altres entitats solidaires.


Gràcies :)
Debido a la aportación económica que hicimos todos juntos en el mes de abril a los amigos de la ONG PUM a NEPAL y debido al seísmo que sufrieron. Os hacemos eco que una vez recibieron el dinero, se apresuraron en comprar productos de primera necesidad así como tiendas de campaña a raíz de la proximidad del "Monzon".

Os dejamos un vídeo de las fotografías que nos hicieron llegar hace unos días.

De todo Corazón muchísimas gracias a todos los que poder colaborar así como a los que colaboramos con otras entidades solidarias.

Gracias :)

Due to the economic contribution we made together in April for friends of the NGO PUM in Nepal due to the quake and suffered. We pray that once we receive the money, rushed to buy staples and tents due to the proximity of "Monzon."

We have a video of the photographs that we did get a few days ago.

I wholeheartedly thank you for all that you could collaborate and those who co-Solidaires Work with other organizations.

Thank You :)No hay comentarios:

RECES DE YOGA / RETIRO DE YOGA

                   Associació Yoga Mont-roig del Camp runningpeaceworld RECES DE YOGA ON :  Hotel Rural Villa Engràcia, prope...