XERRADA ALS ALUMNES DE CINQUÈ CURS DEL COL-LEGI MARE DE DEU DE LA ROCA


XERRADA COL-LEGI MARE DE DEU DE LA ROCA 
A MONT-ROIG DEL CAMP

Dimecres 20 de Maig d’aquest any vam poder gaudir d’una xerrada amb els alumnes de cinquè del col-legi Mare de Deu de la Roca.

Els hi vam donar a conèixer la creació i el funcionament de la Associació de Yoga Mont-roig del Camp RunningPeaceWorld, degut al treball que estaven fent, creació d’una ONG o similar.

Arran de les inquietuds que tenien, van ser coneixedors del funcionament dels diferents projectes que fa anys que porta la Associació de yoga, així com el ventall d’activitats que desenvolupa per recollir fonts i destinar-los projectes solidaris, difonent la necessitat de col-laboració i solidaritat.

Van poder veure un muntatge de vídeo on compartien les mateixes inquietuds que ells, alumnes d’altres països com a India y Nepal, així com la necessitat del respecte i col-laboració amb els animals, essent coneixedors del l’associació Refugi del Baix Camp.

Després d’un sorteig de diferents peces de l’associació, vam compartir una estona de molts somriures.


Gràcies al professorat i concretament a la professora, la Sra. Imma CASTELLS per convidar-nos a compartir una estona molt agradable. Alumnes de cinquè curs :) 


La profesora, Sra Imma CASTELLS amb la Silvia DOMINGO i la Judit


 Silvia DOMINGO i la Judit 


Alfonso CALDERON


Comentarios

Entradas populares de este blog

MODEST I SENZILL CENTRE DE IOGA I ATELIER A MONT-ROIG DEL CAMP

CURS DE IOGA A MONT-ROIG DEL CAMP 2016/17