QUI SOM???
QUI SOM?

Som un grup d’amics que gaudim del Ioga, de  l’esport, de la natura i de l’entorn.

Que entenem que cada dia es un regal i que prenem consciència sobre els valors fonamentals de les persones. Es per això que col-laborem de manera totalment  altruista amb diferents corrents, idees i filosofies, on prioritzen els valors i la bona fe.

Les col-laboracions les portem a terme amb la aportació desinteressada d’amics i coneguts, aportació econòmica destinada sempre a altres entitats amb pocs recursos i que porten un treball desinteressat de creixement i d’agraïment.

Ens volem donar a conèixer mitjançant la practica del que prediquem, Ioga amb classes al centre de cultura de Mont-roig del Camp, esport i natura amb la creació de l’equip d’atletisme on gaudim de curses i marxes tan a l’asfalt com a la muntanya i respecte a les cooperacions, amb enviaments tan de material escolar, medicament, material informàtic i econòmic a altres entitats ubicades, tan al nostre país com a India, Nepal i Senegal.

A la fi la idea es moure’ns per la pau al mon, donar a conèixer una filosofia de vida ja establerta en nosaltres, però potser oblidada en un mon, complexa, però molt interessant.


 QUIENES SOMOS ?


Somos un grupo de amigos que disfrutamos del Yoga , del deporte , de la naturaleza y del entorno .

Que entendemos que cada día es un regalo y que tomamos conciencia sobre los valores fundamentales de las personas . Es por ello que colaboramos de manera totalmente altruista con diferentes corrientes , ideas y filosofías , donde priorizan los valores y la buena fe .

Las colaboraciones las llevamos a cabo con la aportación desinteresada de amigos y conocidos , aportación económica destinada siempre a otras entidades con pocos recursos y que llevan un trabajo desinteresado de crecimiento y de agradecimiento .

Nos queremos dar a conocer mediante la práctica de lo que predicamos , Yoga mediante las clases en el centro de cultura de Mont -roig del Camp , deporte y naturaleza con la creación del equipo de atletismo donde disfrutamos de carreras y marchas tanto en el asfalto como en la montaña y con respecto a las cooperaciones , con envíos tanto de material escolar , medicamentos , material informático y económico a otras entidades ubicadas , tanto en nuestro país como India , Nepal y Senegal .

Al final la idea es movernos por la paz en el mundo , dar a conocer una filosofía de vida ya establecida en nosotros , pero quizás olvidada en un mundo , complejo , pero muy interesante .WHO ARE WE?


We are a group of friends who enjoyed the yoga , sports , nature and the environment.

They understand that every day is a gift and that we are aware about the core values of the people . That is why we work so completely altruistic with different currents , ideas and philosophies which prioritize the values and good faith .

The collaborations we carry out with the selfless contribution of friends and acquaintances , financial donations provided to other entities who have few resources and selfless work of growth and appreciation.

We want to present by practicing what we preach , Yoga classes at the cultural center of Mont -Roig del Camp , sports and nature with the creation of the track team where we enjoyed racing and marches as the asphalt and the mountain and with respect to partnerships , with shipments of both school supplies, medicine , computer equipment and other economic entities located , so in our country like India , Nepal and Senegal.

In the end the idea is to move for peace in the world , to express a philosophy of life already established in us , but perhaps forgotten in a world , complex , but very interesting.Comentarios

Entradas populares de este blog

TALLERS SOBRE MEDITACIÓ

MODEST I SENZILL CENTRE DE IOGA I ATELIER A MONT-ROIG DEL CAMP