lunes, 10 de diciembre de 2012

CORREDORS Mesos Octubre - Novembre - Desembre 2012


CURSES MESOS OCTUBRE - NOVEMBRE I DESEMBRE 2012Cursa del Nassos Mont-roig Del Camp   (30-12-2012)


Matí de bon temps amb companyia dels amics i familiars de Mont-roig del Camp.

Dia de festa al compartir un matí amb bons amics, de xerrada després del cafe amb llet i sense escalfar ens apropem a la sortida. Minuts abans li comento a la Silvia en sortir a gaudir dels carrers del poble de Mont-roig del Camp, però el Quim i companyia animen la festa y després de la sortida a Gas :)

"Circuit de 4'5km, dur però molt guapo"

Gràcies al tots els amics i socis del C.E. L'Areny per totes les hores de dedicació en la I Cursa del Nassos.Mañana de buen tiempo en compañía de los amigos y familiares de Mont-roig Del Camp.

Día de fiesta al compartir una mañana con buenos amigos, de charla después del café con leche y sin calentar nos acercamos a la salida. Minutos antes le comento a Silvia en  salir a disfrutar de las calles del pueblo de Mont-roig Del Camp, pero el Quim y compañía animan la fiesta y después de la salida Gas. 

Gracias a todos los amigos y socios del C.E. L'Arenys por todas las horas de dedicación en la  I Cursa del Nassos :)

"Circuito de 4,5km, duro pero muy guapo"


http://celareny.blogspot.com.es/
La Marina i la Judit al finalitçar la cursa. Tots van guanyar :)


L'Anna, la Pepa i el Tito. Tots tres van acabar la cursa :)


L'Alfonso gaudint del fotògrafs i animadors.
Totes les cruïlles molt ben marcades.

Cursa Riera de Gaià (09-12-2012)Aquest matí components de l'equip Running Peace World han participat a la cursa de 21kms i 9kms celebrada a la població de la Riera de Gaià. Primer que tot felicitar a l'organització pel bon treball fet en senyalització, premis, circuit, i sobretot el bon ambient viscut amb grans corredors i el clima que ens acompanyat en una gran jornada.Entre els corredors de l'equip Mònica Boquera MestresAlfonso Calderón, Fernando, Oscar, Ana i Toni Calderón, i com no l'afició que porten sempre, entre elles la fotògrafa d'avui la Silvia Domingo Garcia, Sònia, Lucia, Nando i els papis!!!!.

Finalment i a l'espera de les publicacions de les diferents classificacions, destaquem el podi en tercer lloc del Toni Calderón, la cinquena posició de l'Alfonso Calderón i la setena en fèmines de la Mònica Boquera, i felicitar a l'Anna que s'ha estrenat en les curses de muntanya i l'Òscar i el Fernando pel seu gran temps!!!
A seguir així que aquest equip no té límits.

Per finalitzar destaquem el guanyador de la cursa, una gran cursa i un gran temps de l'Eduard Queralt, que cal dir d'aquest gran corredor que no coneixem!!! Enhorabona, crack com a corredor i persona!!! 

  
                                                                          Toni CalderónNo hay comentarios:

RECES DE YOGA / RETIRO DE YOGA

                   Associació Yoga Mont-roig del Camp runningpeaceworld RECES DE YOGA ON :  Hotel Rural Villa Engràcia, prope...