jueves, 22 de noviembre de 2012

COOPERACIÓ AMB INDIA I NEPAL 2012-13COOPERACIÓ AMB INDIA I NEPAL 2012 -13Arran les diferents col-laboracions amb India i Nepal des de fa uns anys, fer present que el dia   17 de Desembre de 2012, s’enviaran les aportacions econòmiques recollides durant aquestos dies.


Com hem recordat en alguna ocasió, fa molt de temps es cooperava tan amb la associació Aurovalley Ashram a India, com la ONG PUM a Nepal, amb l’enviament de material escolar, medicaments, material informàtic, Joguines i demés. Però ens vam adonar que els costos ocasionats en l’enviament eren més grans que el material que s’enviava. Degut a això ja fa un temps que únicament col-laborem de manera econòmica i sempre d’una manera molt controlada, ja que els diners que reben, els destinen únicament a material escolar i medicaments.


Durant la col·laboració es fa un seguiment de tot el procés, seguiment que després te coneixement mitjançant un correu i en un document Word la persona que ha col-laborat.


Gràcies per tot i per qualsevol dubte podeu enviar un E-mail, i tan aviat és pugui es contestarà :)

Col.laboració amb

- AUROVALLEY ASHRAM A INDIA

- ONG PUM A NEPAL
ngopumnepal.org/about-goli-village

Associació Yoga Mont-roig Del Camp Running Peace World :)


Gràcies als que heu col-laborat i aneu col-laborant, aquest any i de manera molt agraïda ens obsequiaran amb una postal del seu país. 

De tot cor, moltes gràcies.
1 comentario:

Teeo Habby dijo...

Nosaltres els podem enviar joguines, i ells que a canvi ens ensenyin a jugar...

RECES DE YOGA / RETIRO DE YOGA

                   Associació Yoga Mont-roig del Camp runningpeaceworld RECES DE YOGA ON :  Hotel Rural Villa Engràcia, prope...